Prima paginăProiecte › Proiectul nr. 2

9389EP

Autor principal: Pavel Albu
Coautori: Eveline Albu

We have envisioned a place that can be read from outside, in a positive and attractive way; a place that is open for everyone, yet closed; a place that invites people from everywhere to enter in and share the passion for books; a place with no borders.

The space is divided in two large areas: a debate and book presentation area and a children area.

The edges of the created space are destinated to book exhibition and sale.

The structure is made by iron concrete 20 mm thick and the counter tops are made by birch wood panels. We wanted to create a space with no borders, that’s why whe used a wireframe structure that makes the entire space transparent, which is an oportunity for everyone to see what is happening inside and cross the “borders”.

↑ sus